top of page

El regalment intern d'aquesta competició no és l'oficial d'aquest esport. Ha estat modificat per adaptar-lo a les nostres necessitats.

REGLAMENT INTERPONT

FUTBOL 5X5

INICI DELS PARTITS

Els partits s'iniciaran a les 11:05 i acabaran a les 11:25 (quan es juguin a l'hora del pati) i a les 13:35 fins a les 13:55 (quan es juguin divendres).

En el cas que un dels equips es presenti al partit amb un jugador menys el partit es jugarà igualment 5x4 (en cap cas es podrà reemplaçar cap jugador/a, només podran participar els jugadors incrits a la competició). En el cas que faltin dos jugadors, el partit s'aplaçarà.

Els equips hauran d'anar amb samarretes del mateix color, de no ser així, s'hauran de posar petos identificatius.

REGLAMENT

Durant el partit no hi hauran fores de banda (a excepció de la zona del porxo on sí s'aplicarà aquest servei). Les línies de fons sí que es respectan i per tant si la pilota surt més enllà d'aquesta línia serà còrner o servei de porteria segons qui hàgi estat l'últim jugador/a que hagi tocat la pilota.

Es jugaran dues parts de 10 minuts; es poden donar tres possibles resultats: victòria (3 punts), empat (1 punt) o derrota (0 punts). En quant a la classificació general, en cas d'empat, prevaldrà el resultat de l'enfrontament directe entre els dos equips implicats en el desempat. En el cas que l'empat no quedes resolt, la diferència de gols seria la que determinaria la posició final a la classificació.

Les faltes dins de de l'àrea es sancionaran amb penal. La resta de faltes es faran efectives des de el punt on s'hagin comès i el llançament serà lliure (directe o indirecte). Fins que l'àrbitre/a no ho assenyali no es podrà executar la falta

NORMES DISCIPLINÀRIES

COORDINADORS. Els responsables de coordinar i fer complir les normes de jos seràn els dinamitzadors designats de cada curs. Per qualsevol dubte o aclariment us podeu dirigir a ells.

SANCIONS. Un comportament antiesportiu o una falta de consideració vers els companys/es, adversaris o àrbitres suposarà una sanció pel equip del jugador/a que hagi incorregut en aquesta falta i serà exclós/a del partit durant 1 minut per reflexionar sobre l'amonestació disciplinària rebuda (l'equip quedarà momentàniament en inferioritat numèrica). En el cas que es seguixi amb mateixa actitut i el mateix jugador/a o una altre/a del mateix equip rebi una altra sanció disciplinaria, s'aplicarà una exclusió de 2 minuts (l'equip tornarà a estar en inferioritat). Una tercera sanció per algun integrant del mateix equip suposarà donar per acabat el partit amb derrota de l'equip sancionat independentment del resultat que hi hagi en aquells moments.